22 Life hacksHar du bråttom kan du använda en plattång för att få bort skrynklor.

Ett annat tips är att ta in det skrynkliga plagget in i badrummet när du ska duscha! Häng upp den på en galne och ångan från duschen gör plagget helt rakt.

Ha som vana att sätta över 500 kr på ett sparkonto varje månad. Skulle det krisa någon dag har du extra pengar över, tur!

Måla dina nycklar med olika färgade nagellack. Gör det enklare att skilja på nycklarna.

Är din mascara hård och klumpig? Häll ner lite linsvätska så funkar den genast bättre! Ett annat tips är att hålla mascaran under hett rinnande vatten (givetvis stängd), då funkar den också bättre.

Har din rakkräm tagit slut kan du använda balsam istället. Dina ben kommer kännas väldigt mjuka efter!

Har du råkat spilla rödvin på dig kan du använda lite vitt vin på det, det neutraliserar fläcken.

Har din mobil inga batterier? Sätt luren på flygplansläge och ladda, då laddar den mycket fortare!

Är du rädd för att få svettfläckar på din favoritblus? Sätt trosskydd i armhålan på blusen, klart!

Luktar dina skor äckligt? Använd 2 torra tepåsar och lägg dom i skorna, det tar bort lukten. Funkar även i en svettig gymväska ifall den luktar illa.


Rulla kläderna till korvar när man packar och ha hårsnoddar runt korven. Sjukt enkelt om man är och reser, blir inte knövligt och ens resväska håller sig i ordning alltid!

Avocado-hack: sätt omogen avocado i hett vatten (ca 90 grader) i tio minuter så blir de mogna!

Om du lätt får smutsigt/fett hår och gärna vill undvika det: ha torrschampo i vått, handdukstorkat hår efter tvätt och sedan föna = håller sig fräscht mycket längre!

Sätt mobilen på flygplansläge när du laddar den så laddar den dubbelt så snabbt

Använd trosskydd vid skavsår på hälarna! Så mjukt och framförallt billigare än compede-plåster

Gå igenom alla konton du följer på Instagram. Ifrågasätt varför du följer kontot eller personen. Får det dig att må bra, eller känna dig dålig/avundsjuk? Om det sistnämnda – avfölj! Fyll endast ditt flöde med personer som förgyller och inspirerar på ett hälsosamt sätt

För att tvätta sneakers: (påriktigt, de blir som nya!)
Spraya massor av hushållsavfettning (finns på OKQ8, använder deras egna) på skorna, även snörena, in i maskin på 30 grader och voila.

Förvara lakan ihoprullade, och rulla in örngottet däri.

Om man brukar får röda utslag efter att rakat bikinilinjen, stryk direkt på deostick efter att du har rakat. Tycker även att det motverkar att det kliar osv

Hårföna ögonfransböjaren innan användning så håller de längre.

Ha ett par trosor utanför strumpbyxorna så glider de inte ner

Ännu ett pangtips! Spara alla nummer under ”telefonförsäljare” i telefonboken där folk ringer och vill sälja på en något, vara med i en undersökning eller teckna nån försäkring. Så kan du bara klicka bort dom nästa gång dom ringer.

Källa HÄR

Gillar

Kommentarer