Att hitta tillbaka till varandra efter flera år

Får dagligen DM, mail av tjejer som är i samma situation som jag har varit om att hitta tillbaka med sin partner efter att man har gjort slut. Många kommer döma er för att ex brukar vara ett ex och det är inget man tar tillbaka. Men bara för att alla säger så ska du ge upp för den personen du älskar ändå om ni hade gjort slut? Ändå om ni har gjort slut så är det ändå värt att prova om det finns något kvar mellan er.


I mitt fall så hittade jag min äkta kärlek när jag var 18 år. Hela min historia med min kärlek är något som jag kommer kunna berätta till mina framtida barn att oavsett vad som händer i ens livs så är det värd att kämpa för sin kärlek. Vi blev kära i varandra i ungt ålder, vi bråkade, gjorde slut, blev ihop igen och älskar varandra mer än någonsin. Jag tror allt har en mening och det var meningen med att vi skulle gå igenom allt som har hänt i 8 år för att vi är starkare nu än någonsin. Tänk att vi sitter nu här som ett gift par. Tänk om vi hade aldrig prova att bli ihop igen då skulle inte detta aldrig hänt och det är inget jag ångrar för.


Till er som är i detta situation så vill jag att ni ska tänka igenom, är hen värd att få en till chans, har jag några känslor för den personen, kan jag se en framtid med hen osv. Det är så viktigt att tänk igenom dessa saker för man vill inte bli krossad igen!


Gillar

Kommentarer

Patriciaespe
Patriciaespe,

Vilka fina bilder på er! Jag träffade min sambo när jag var 18, vi har vart tsm i 9 1/2 år nu 😄👍

nouw.com/patriciaespe
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,

så fint och så viktigt! så vanligt att höra att kompisar tycker att "han är ett ex av en anledning" ja men samtidigt så ska man göra det som man själv mår bra av. gör slut om man mår bättre av det, bli tsm 20 ggr igen om det är ngt som får dig o må bättre. alla beslut ska i grund och botten utgå från vad man själv VILL inte vad ens kompisar förväntar sig av en. Jag och min sambo (tsm i 7 år nu) hade ett väldigt stormigt första 1,5 år tillsammans, vi gjorde slut och några månader senare blev vi tsm igen. Vi har bråkat en gång sedan dess , vi hade inte varit där vi är idag utan den pausen ifrån varandra. Hade inte haft mina 2 fina barn idag om inte den pausen och återföreningen hade hänt 😃

nouw.com/angelicacarlsson