Bli sponsrad med ett par nya bröst

Det har blivit väldigt vanligt inom bloggvärlden att bli sponsrad med ett par nya bröst, dela med rabattkoder och visa före efter bilder osv.

Men för några månader sen så fick jag en mail jag aldrig trodde att jag skulle få och jag blev så chokad, arg , ledsen att jag raderade den på en gång. Det var en mail från en företag som vill sponsra mig ett par nya bröst och jag skulle dela mitt upplevelse om det i mina social kanaler så att ni skulle få deltag i allt om det samt rabattkod. Min första tanke var vadå är jag inte fin med dom brösten jag har idag? Måste jag ha stora bröst för att passa in i den här världen ? Jag hade så blandade känslor att jag inte kände mig alls tillräckligt, blev verkligen osäker i mig själv. Förstår verkligen inte hur företag kan ta plastikkirurg såhär lätt som att ett par nya bröst kommer få mig att må bra ? Som om det var enda orsaken till att jag har mått dåligt dom senaste månaderna ?

Blir verkligen arg och jag blir ännu mer arg när influencer gör detta till ett samarbete. Absolut det är inget fel att göra sina bröst men att göra detta till ett samarbete och dela med sig rabattkoder så gör ni bara andra personer osäker i sig själva och tror att det är fel på dom. Och jag hoppas att företag inom plastikkirurgi slutar gör samarbete med influencer!

GLÖM INTE ATT NI ÄR FINA SOM NI ÄR OCH NI BEHÖVER INTE ÄNDRA ERT UTSEENDET FÖR ATT MÅ BRA??

Gillar

Kommentarer