Det här med att vara sin egna chef 

När man skrollar i sina sociala media så kan man oftast se personer som håller i en kaffekopp eller ha en ansiktsmask och under bilderna kan det stå ungefär såhär: Skönt med att ta sovmorgon varje dag och äta frukost i sängen. Startar min dag med en kaffe, mudmask och sen ska börja jobba.

Visst det kan vara lockande att jobba hemifrån men är det inte tråkigt ? Svaret är ja, när jag jobbade med så hade jag alltid stress på att få in personer i mitt team ( ja det går ut på att skapa ett team som du kan sen tjäna några % av det dom säljer ) och hade knappt någon fritid som det kan se ut på vissa av dom som ligger upp det. Dom visar bara det som ska locka er för att jobba med dom. Jag vet att många som har jobbat med det har sagt att det var inte alls som dom hade för väntat sig och kan säga såhär det är så också. Dom skapar en sån bra bild på deras jobb att det är inte ens på riktigt. Dom vill att ni ska tro på det så att dom kan få in er i deras team så att dom kan tjäna pengar av er.


Här är några mer exempel som kan göra för att lockar er !
Nu söker jag dig som vill ha mer än ett vanligt 9-5 jobb, du som redan har lite arbetserfarenhet och som gärna inte går i skolan längre. Du som vill skapa mer tid och du som vill kunna tjäna bra pengar och som är redo att göra en ordentlig förändring i livet. Skicka ett DM med lite info om dig själv, så kanske du är personen jag söker till mitt team just nu!

Söker 10 st nya testpersoner, Söker dig som vill prova 7 av våra toppsäljare, vår beautybox, till ett bra erbjudande! SKICKA ETT DM TILL MIG! Det där med att vara testperson är att du får köpa en box med deras 7 bästsäljare produkter där ni får betala 1000kr för dom, vilket är dyrt..

Vi kan ta exempel som Isabella Löwengrip är en egenföretagare men har aldrig sett henne ta sovmorgon, äta frukost i sängen eller jobba hemma vid soffan så ofta för hon är en RIKTIG EGENFÖRETAGARE. Men tydligen finns det ju andra "egenföretagare" som gör det men dom borde ju se upp till henne istället. Själv blir jag inte lockad vid att jobba hemma i soffan hela tiden för det är bara tråkigt och tröttsam. Man har ingen liv då vilket är sant.
Så om någon av er är på väg att jobba med det här så säger jag stopp till er för ni kommer inte alls tjäna pengar som dom säger att ni kommer göra utan dom kommer tjäna på det!

Sen vet jag att jag kommer få hat för att jag skriver ut det här men jag vill INTE att någon av er ska bli lurade som jag och andra blev!!!

Här är mallen vi fick som vi skulle använde oss av....


Ni kan läsa artikeln HÄR eller nedanför

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Ja man har ju fått en hel del meddelanden på instagram och det brukar låta lite så som du beskriver..

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,

Så spännande diskussion, jag har hört så många olika historier och just den här typen är inget för mig 😊

nouw.com/oliviamalm
IP: 82.99.3.229