Dom dagliga frågor jag får

Jag har egentligen svarar på dessa frågor innan på andra inlägg men märker att många av er vill ändå veta det, så därför gör jag den här inlägget .till er som undrade
Hoppas att ni gillar :)

Vart gör gör du dina naglar någonstans ?

Svar: Gör hos bästa Kornelia HÄR och har gått till henne snart 1 år!

Hur ser din kärleksliv ut? är du singel eller i förhållanden ? dejtar du någon ?

Svar: Förstår inte varför man undrar undrar om andras kärleksliv men nej jag är inte i förhållanden utan är singel vilket jag trivs att vara. och nej jag dejtar inte just nu iallafall :)


Såg för ett tag sen på din instagram att din killkompis hade valt vad för några naglar du skulle ha och att du hade en trevlig dag med han, jag undrar vem han är?

Svar: Oj det var riktigt ett tag sen han valde vad för naglar jag skulle ha haha och wow va många undrar om honom, men han vill inte synas på min blogg eller Instagram vilket jag respekterar. Han har inte valt att bli "offentligt" men vem vet kanske i framtiden han vill. Vi har iallafall varit vänner i 7 år :)

Har sett att du har gjort många hårförändringar och undrar om du går till samma frisör eller olika ?

Svar: Det har verkligen varit en djungel för mig att hitta en bra frisör här i Stockholm som är bra och inte så dyrt vilket är så himla svårt att hitta. Så jag har alltid gått till en och sen till någon annan för jag har inte varit nöjd med salongen eller att det har varit så himla dyrt att färga håret. Men hur som helst så hittade jag en tjej på Instagram som heter Demet och tänkte jag chansar för vad kan liksom hända, och jag är så himla glad att jag chansade för jag har äntligen hitta en frisör jag trivs att gå till, har gått hos henne 2 gånger och kommer absolut gå till henne igen och kan verkligen rekommendera till er alla som vill hitta en bra frisör i Stockholm så går till henne, ni kan boka hos henne HÄR.

Har sett att du inte äter kött/kyckling längre och jag undrar varför har du valt att göra det

Svar: Den korta förklaringen är att jag har nästan aldrig gillat äta kött/ kyckling så det var ingen stor grej när jag valde att inte äta det, känns så naturligt att inte äta det och jag trivs med att vara pescetarian vilket betyder att jag äter fisk,skaldjur mejerprodukter osv ni kan läsa mer om HÄR. Har märkt att jag har blivit piggare och min migrän har minskat vilket gjort mig glad. Sen var jag såklart rädd på vad min familj skulle tycka med tanka på att jag kommer från Turkiet och där äter man mycket kött och vi har ju tillochmed kött festval eller vad man ska kalla det med svenska men på turkiska heter det Kurban Bayrami. men min familj tog det bra ändå om dom kan tycka det är lite jobbigt att fixa något annat man till mig :)

Gillar att du har en sån chill stil och undrar vart brukar du shoppa kläder ifrån ? Brukar det vara från butik eller online ? köper du märkes kläder?

Svar: Haha tack, jag har egentligen ingen speciell stil utan brukar alltid klä mig som jag är bekväm i vilket är viktigt för mig, och det varierar lite när jag shoppar men oftast blir det online shopping men brukar absolut shoppa rån butik också. När det kommer till vart jag soppar mina kläder så varierar där också hahah men oftast så kommer mina kläder ifrån dom standard butiker som H&M, Gina Trico, Zara, Bikbok osv , men jag köper typ aldrig märkes kläder då jag tycker det är inte värd att köpa en tröja för 2000kr, köper hellre för 100 kr i H&M :)

Är du beroende av något ?

Svar: Hehe ja några saker som kaffe, kan inte vara utan det och dricker minst 2 koppar per dag ( drack förut 5 koppar per dag men har minskat ) och det kan inte bara vara jag som är beroende av sin mobil haha ändå att kolla in Instagram varje minut

Gillar

Kommentarer