ETT ÖPPET BREV TILL DIG NISA FRÅN DIN STORASYSTER!

Enda sen jag var 10 år så önskade jag mig varje kväll om att få en lillasyster någon gång och jag gav inte upp för att jag känner verkligen att jag skulle få det!

Den 11 september 2013 runt 12:06 så kom du in i mitt liv Nisa, du förändrade verkligen mitt liv! Att min önskan gick i upplevelse var så magiskt och det bästa va att få hålla dig och kolla in i dina blåa ögon som du hade då. Idag är du 3 år och om 1 månad blir du 4 år och jag förstår verkligen inte vart tiden tog vägen, jag kommer ihåg dig som nyfödd och idag kan man kommunicera med dig och att du själv är storasyster åt vårt lillasyster! Jag vill att du ska veta att jag kommer finnas för dig va än tar för beslut i ditt liv och kommer stötta dig med allt. Att få vara din storasyster är verkligen det bästa och jag vet att du kommer bli en kanon eller du är redan den bästa storasyster åt vårt lillasyster. Jag vill tacka dig för allt du har fått mig att uppleva med dig dom här 3 åren och är verkligen spänd på vad framtiden kommer bjuda oss på!

Hoppas verkligen att du läser det här någon gång och vet att du är det bästa som har hänt mig! Tack för att jag får vara din storasyster och jag älskar dig mer än allt!❤️

Kram från din älskade storasyster ❤️

Gillar

Kommentarer