Favorit bas produkter + Jag behöver paus nu...

Ni kanske har märkt att det har varit enstaka inlägg då och då vilket har berott på att jag vet inte vad jag ska skriva om. Det är något som jag hade lovat mig själv förra året och det här året att lägga mitt hälsa före bloggning för jag blir så himla stressad med att tänka på att jag måste publicera inlägg oavsett om jag vet inte vad jag ska skriva om. Vet inte hur länge paus det kommer vara, men ni får gärna kommer med förslag om vad ni skulle vilja se så kanske pausen inte blir så lång i kommentrasfältet. Men annars kan ni följa mig på instagram HÄR där jag uppdaterat dagligen??

Sen vill jag tipsa om mina favorit bas produkter som jag har köpt många gånger som jag kan verkligen rekommendera från hjärtat

Som ni kanske ser så jag har köpte den här foundation 4 gånger ( egentligen 5 men hittade inte den haha ) och det här är nog den bästa foundation jag någonsin har provat. Det är ingen heltäckande foundation vilket jag gillar och man ser verkligen inte som att man har smink på sig och den passar utmärkt om du har fett hy .

Ni hittar den HÄR och har i färgen Fs102 Ivory Beige

Har du mörka ringar under ögonen eller någon finne så täcker den här concealer verkligen!

Ni hittar den HÄR och har i färgen Light 01

Enda jag kan säga är, BÄSTA LOOSE SETTING POWER!

Är uppe i min sjätte bruk som ni hittar HÄR och har i färgen light

Gillar

Kommentarer