GRYMMA INSTAGRAM TIPS

Ha en bra namn - Det är viktigt att ha ett bra namn som lockar följare och så att dom kommer ihåg den! (precis som med bloggen) så det är ingen ide´ att heta exempel 2380amanda eller något liknande.

Var inte privat! – Någon som stör mig när vissa folk vill bli kända eller har många följare har privata konton. Jag kommer aldrig börja följa ett privat konto för jag vet ju inte vad personen lägger upp för slags bilder.

Utnyttja biograf - Bloggar du eller gillar smink ? Skriv isåfall det i biograf ställen så att alla vet det.

Skapa ett “snyggt” feed – Det är någon jag själv tycker är viktigt att har en snygg feed så att det känns det mer lockande att följa, eller hur? Och med det menar jag en i bra kvalité på bilderna och alla har samma filter om du nu använder det.

SFS! - Shoutout for shoutout.. Hitta någon som har typ lika många följare som du, och kom överens om att ni ska ge varandra en såkallad shoutout. Kanske någon från något annat land..? Då lär ni båda tjäna på det!


Hashtagar # - Vissa kan tycka att det är desperat att ha för många taggar vilket jag själv inte tycket det. Välj ut några bra taggar och använd gärna såna taggad som du själv söker på när du letar efter nya konton/ bilder. Jag brukar använda mig av många hahah...

Gillar

Kommentarer