HUR ANVÄNDER MAN ADVIRAL MEDIA TJÄNSTEN FÖR ATT TJÄNA PENGAR PÅ SIN BLOGG?

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Många vill kunna tjäna pengar på sin blogg och det bästa av allt att du kan det ändå om din blogg är liten. Den tjänsten jag använder dagligen är Adviral Media och kan säga nu att ni kommer inte vara besviken för den har jag använda i många år! Men hur funkar det ? Låt mig att förklara!

När du har sökt efter Adviral media HÄR så fixar du din inloggning vilket går snabbt. När det är klart börjar det roliga tycker jag. Så när du har loggat in så ska sidan se ut såhär! På vänstra sidan kommer det stå summan du har samlat ihop ( som jag har tagit bort på min ) och andra spännande saker.

Många undrat hur man får till den där unika länken som man tjänar peng går vid och det är lättare än vad ni tror. Välj först en vara eller en plagg från annonstälten som finns i Adviral vilket ni hittar under Advertisers ( Annonsörer ) och där kan ni se hur många kronor ni får per klick eller per köp (visst procent av någons köp via din länk). Jag valde en klänning från nelly.com och nu ska vi ändra den till den unika länken vilket vi gör längst uppe där det står Har du hittat en produkt som du vill? Skapa en unik länk för dig själv. men andra kan använda den också!

Så klistra in länken där så kommer du få din unika länk som du får bestämma om du vill ha den per klick eller för per köp eller om du vill handla själv! Enklare en så är det inte att använda tjänsten :)

PS: Måste också tillägga att du kanske har sett på min blogg överst i ett inlägg så står det "innehåller annonslänkar" eller "contains adlinks" vilket man MÅSTE skriva ut om man använder länkar som du får betalt via. Som det står i detta inlägg, överst så att du inte skit av andra :)

Gillar

Kommentarer