HUR FIXAR MAN SNYGGA KOLLAGE TILL BLOGGEN HELT GRATIS?!

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Några har undrat hur man kan göra snygga kollage till bloggen som är helt gratis vilket jag kommer självklart att visa, för det är ganska enkelt men det tar lite tid så man vill ha det snyggt så få man ha det tålamod :)

Jag vet att många använder Photoshop vilket är inte gratis om jag har inte fel, men jag använder en program som heter Befunky.com där man kan göra mycket och såklart så kostar vilka saker där men inte saker vi ska använda, tryck på collage maker ! Jag brukar söka efter snygga bakgrund eller tillbehör till kollage i google och det kan ni också med att skriva transparent bredvid det ni söker efter så blir det bäst!Efter att i har tryck på Collage maker så kommer ni se den här sidan och som ni ser så kan man göra mycket, men vi ska göra nu den rutiga helt vit med att tryck där pilerna är!


Så när ni har fått upp den helt vit så är det bara att låta fantasin att flöda hur ni vill göra era kollage vilket jag tycker är super kul! Här kan ni se hur det kan se ut och klicka på hjärtknappen om ni gillade inlägget!

Gillar

Kommentarer