Instagram flöde från 2019 vs 2016

Ju mer tiden går så förändras man och det gör ens instagram flöde också, vilket jag tycker att det kan vara en kul grej att se hur egentligen det har förändras på 3 år. Jag har alltid gillat att redigera mina bilder som ni vet efter alla redigerings inlägg jag har visat er och ju mer tiden går så gillar jag att prova olika redigerings appar och hitta just den filter eller redigerings sättet som jag gillar. Tycker verkligen att det är inget fel om man inte vill redigerar sina bilder men jag själv tycker att man får det där extra på bilden som ser mer levande ut!

Har ni jämfört era flöden från nu till då ? Fanns det någon skillnad :)

Nu under 2019/2018 så har jag fått något för beiga/ guldiga toner på bilder vilket jag inte klarade av förut, men tycker man får mer en varmare känsla på bilderna och dom ser mer levande ut ;)

Under 2017 så var det mycket blåa toner och lite rosa på bilderna vilket jag gjorde allt för att det skulle passa med min flöde då, köpte till och med en rosa duk som jag använde som bakgrund på mina bilder haha..


Och under 2016 så hade jag tagit bort alla bilder för att starta på nytt och då provade jag fram lite vad för slags filter, redigering jag skulle ha. Men det ser mest ut som att jag använde inte så mycket filter och mest dags ljust

Gillar

Kommentarer