JAG ÄR BEROENDE AV ....

Mobilen: Kan verkligen inte vara utan min mobil efter som jag bloggar, svara på mail, skickar mail, Instagrammar, snapchattar, smsar osv på den...

Kaffe latte: Har varit beroende på kaffe latte sen jag var 13 år och dricker det än idag fast max 1 eller 2 koppar om dagen. Annars går min dag inte så bra helt enkelt.

Shopping: Jag är utan tvekan en shopaholic och har varit det sen jag gick i gymnasiet. Vill gärna ha nya kläder varje dag eller smink haha..

Choklad: Det är något jag måste ha ändå om jag försöker sluta. Men någon bit choklad kan räcka långt kan jag säga men det brukar sluta med att jag äter upp allt ändå på visa perioder..

Instagram: Måste ha koll på vad mina vänner gör och att jag måste lägga upp någon bild annars så kliar det på fingrarna hahaha..

Redigera bilder: Spelar ingen roll om bilden är bra eller dåligt utan jag måste redigera bilden och få den passa i min blogg eller Instagram

Smink: Eftersom jag älskar att sminka mig så har jag blivit beroende av det..

Ljudbok: Kan lyssna ut 1-3 ljudbok på 1 dag vilket har gjort att jag kan inte sluta lyssna

Bloggen: Jag älskar att blogga men är lite beroende eftersom jag vill hela tiden uppdatera när jag egentligen inte har tid..

Glass: Kan äta med mängder av glass så ni får hålla det borta från mig hehe...

VAD ÄR NI BEROENDE AV ?
Skulle vara kul att veta och se om vi har samma beroende haha :D

Gillar

Kommentarer