JAG JOBBAR PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN

Det har aldrig varit en hemlighet att jag jobbar på arbetsförmedlingen för jag skrev om det när jag började blogga. Sen märkte jag att vissa kom just till den kontoret jag jobbade och ville träffa mig vilket jag tyckte var skrämmande då och bestämde mig att inte skriva om det mer. Så när någon har frågat här på bloggaren så har jag sagt att jag jobbar hos ett företag istället för att säga arbetsförmedlingen och det var för att slippa att okända personer komma till mitt kontor. Och vad har förändrat så att jag skriver om det är för att jag är stolt att jobba på arbetsförmedlingen och tyckte det är inte alls skrämmande längre om folk kommer hit jag jobbar men helst så vill jag ju inte det.

Så hur fick jag jobbet ? Jag var arbetslös i 2 år och praktiserade på olika ställen innan min handläggare sa att hon hade hittat en praktikplats som kan leda till jobb så jag tackade ja till det. Jag hade verkligen dömt arbetsförmedlingen innan då jag hade dåliga handläggare som brydde sig inte och trodde att dom skulle vara så där jag började jobba vilket blev ett chock för mig. Hela bilden jag hade innan blev förändring och märkte att det var inte alls som jag hade tänkt mig. Alla var så snälla och hjälpte verkligen till mig då jag hade ingen utbildning när det kom till administratör assistent som var min titel då och det var meningen att jag skulle praktisera i 3 månader men min chef ville ha en möte med mig efter 2 veckor. Jag blev verkligen rädd då jag trodde att jag inte skulle få vara kvar längre vilket var inte så alls utan alla kollegor hade tydligen sagt till chefen att jag gör ett grymt jobb och dom behövde mig vilket hade gjort en press på min chef som gjorde att han anställde mig i en visst period vilket blev i 1 år och 6 månader. Jag trivdes riktig bra på den kontoret och gillande verkligen kontorlivet vilket jag inte alls ville jobba med innan och jag fick inte vara kvar där av arbetsbrist vilket gjorde att jag hamnade på ruta 1 igen , att vara arbetslös.. Under den här perioden så visste jag verkligen inte vad jag skulle göra och det ledde till att jag började jobba med Nuskin vilket jag ångrar som fan! men efter 6 månader så kom en samtal från min gamla kollega som frågade om jag var intresserad av en administratör jobb fast som fastanställd vilket jag tackade ja till på dirketen för det var det jag längtade efter, en fastanställning.

Så den 25 januari 2016 så började jag igen på arbetsförmedlingen fast på ett annan kontor men denna gången som en fastanställd administratör och ändå om jag inte har utbildning så fick jag det här jobbet av mina erfarenheter som jag hade innan men såklart så vill jag utvecklas mer inom administratör så jag hoppas att min chef skickar mig på utbildning snart. Så nu sitter jag här snart 2 år tillbaka som fastanställd och är stolt att jag jobbar på arbetsförmedlingen ändå om jag vill jobba med något annat i framtiden.


Och en annan sak är att döm inte någon jobb innan du har provat det för man vet aldrig om det är just din drömjobb som du dömer :)

Gillar

Kommentarer