LISTA OM BLOGGARE!

Vilken bloggares garderob skulle du vilja ha?

Åh jag vill ha så många haha, men helt klart Angelica Barwich, Bianca Gonzalez, Tove Waldemar


Nämn en bloggare som du inte är vän med idag, men som du skulle vilja ta en fika med på tu man hand?

Margaux Dietz för att hon är sån glädjespridare och jag bara älskar hennes energi som hon bjuder på sina sociala media. Hennes son Arnold är så sööööötttt!!!

Hur viktigt är bilderna för dig när du läser en blogg?

Tycker bilderna ganska viktiga, det blir annars tråkigt med bara text faktiskt men det kan funka ibland. Det behöver inte alltid vara bilder som är tagna med en systemkamera, det blir nästan också tråkigt på något sätt. Så kamerabilder blandat med mobilbilder är nog den bästa kombon.


Vad är det viktigaste med en blogg enligt dig?

Helt klart att vara personlig och bjuda på sig själv. Det är så himla tråkigt att läsa bloggar som bara handlar om mode, träning etc. och ingenting om känslor eller hur personen mår. Såklart behöver man inte ta upp privata saker men bara så att personligheten lyser igenom inlägget och att man som läsare känner igen vad personen bakom skärmen går igenom.

Vad är det tråkigaste och roligaste ämnet att läsa om på en blogg?

Tråkigaste måste vara bloggar om massa hat, träning men det är såklart mina åsikter. Och det roligaste ämnet är ju såklart att läsa om allt som jag är intresserad av vilket är skönhet, inredning, mode, och såklart mer personliga inlägg så att man lär känna personen mer. Men annars gillar jag många olika typer av bloggar.

Vilken bloggare inspireras du mest av?

Gabriella Joss eftersom hennes liv verkar så himla härligt. Att vara gift med sin stora kärlek och ha snart 2 barn plus bygger sin dröm hus vid 22 år är ju så himla lyx! Man vill ju ha en sån liv som henne!


När tror du att du kommer att sluta blogga?

Vill såklart aldrig sluta att dela med mig av min vardag på internet så att sluta helt tror jag aldrig att jag kommer att göra. Dock kanske min blogg ersätts av bara instagram eller något annat media men det visar ju med tiden :)

Vilken är den peppigaste bloggen du vet?
Bianca Ingrosso, vilken tjej! Har verkligen fått upp ögonen för henne på senaste tiden tack vare av Wahlgrens Värld och jag gillar hennes stil väldigt mycket. Hon säger vad hon tycker och visar att allt är inte perfekt som vissa bloggare inte gör.

Vilka bloggar läser du inte?

Bloggar som ständigt har dåliga bilder eller bara lägger upp bilder som är tagen från Google men har inga texter till. Jag gillar helt enkelt inte bloggar som inte lägger tid och energi på sina inlägg.

Bästa inredningsbloggaren?

Tycker att Rebecca Fredriksson har en sån härligt smak och drömmer om att ha sån inredning i min framtida lägenhet .

Nämn 4 bloggar du läser dagligen:

- Bianca Ingrosso.

- Margaux Dietz

- Angelica Barwich

- Gabriella Joss

Gillar

Kommentarer