Mina bästa under 2019

Jag tänkte berätta om vad som var mina bästa händelse under 2019 ( tänk att om 5 dagar är det 2020 ?)

Efter 6 år längtan så kom äntligen min kille tillbaka hit till Sverige den 17 april? vårt första bild efter att han kom tillbaka

Under våren så accepterar min familj äntligen min kille och det blev en lättnad för oss och vårt förhållande. Vi åt så goda mat och prova dom flesta matställen i Stockholm.

Den 27 juni så fick jag den stora frågan i mitt liv och det var den dagen min kille friade till mig. Kommer igår den dagen som igår. Såhär hade jag skrivit om den dagen:

WOOOOOW... måste samla till mig för jag finner verkligen inga ord på gårdagens händelse än lycklig. Att vi sitter bredvid sjön, mumsar oss i fruktfat så går A ner i knä och ställer dom magiska orden vill du gifta med mig? Ni skulle se min glada min men ändå chokad för jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva ett frieri. Bilden talar för sig själv och vill tacka er som har hört av sig och vill dela med sig med våra lycka. Ni är guld värda?? ÄR REDO EN FRAMTID MED DIG ÄLSKLING

Saknar verkligen Turkiet så mycket att jag vill bara åka dit igen nu, vi åkte iallafall till hans by för att träffa hans familj. Wow va fint det är där och vi åt massor med goda mat!

Och det sista som det bästa har hänt är att vi har bestämt datum när vi ska gifta oss. Så den 13 juli 2020 kommer vi äntligen gifta oss vilket båda av oss längtar så himla mycket ?

2019 har varit en magisk år för mig och det är en år jag kommer inte glömma. Jag är så redo för 2020 att jag längtar ihjäl mig. Vad är era bästa händelse under 2019? Och vad längtar ni under 2020?

Gillar

Kommentarer