Mina tips för instagram karriären

Många vill ju jobba med Instagram och jag tänkte tipsa några saker som har funkat för mig och hoppas det gör det för er också. Om ni har andra tips kommentera gärna så kan vi hjälpas åt :)

Ha en bra namn - Det är viktigt att ha ett bra namn som lockar följare och så att dom kommer ihåg den! (precis som med bloggen) så det är ingen ide´ att heta exempel 2380amanda eller något liknande.

Var inte privat! – Någon som stör mig när vissa folk vill bli kända eller har många följare har privata konton. Jag kommer aldrig börja följa ett privat konto för jag vet ju inte vad personen lägger upp för slags bilder. Om man inte vill lägga upp privat bilder så kan man ju ha en privat konto bara för sina nära och kära.

Utnyttja biograf - Bloggar du eller gillar smink ? Skriv isåfall det i biograf ställen så att alla vet det just med vad du gör.

Sär här ser min ut i alla fall :)

Skapa ett “snyggt” feed – Det är någon jag själv tycker är viktigt att har en snygg feed så att det känns det mer lockande att följa, eller hur? Och med det menar jag en i bra kvalité på bilderna och alla har samma filter om du nu använder det. Om vi ska kortfattat så ska alla bilder vara typ i en rödtråd.


SFS! - Shoutout for shoutout.. Hitta någon som har typ lika många följare som du, och kom överens om att ni ska ge varandra en såkallad shoutout. Kanske någon från något annat land..? Då lär ni båda tjäna på det! och man lär hitta nya personer av det också

Kommentera -Lättast att synas är att kommenterar under andras bilder och bästa är att göra det hos dom som har stora konton som kända personer eller under företag att dom har fina kläder eller så för vem vet dom kanske hör av sig för samarbeten

Hashtagar # - Vissa kan tycka att det är desperat att ha för många taggar vilket jag själv inte tycket det. Välj ut några bra taggar och använd gärna såna taggad som du själv söker på när du letar efter nya konton/ bilder. Jag brukar använda mig av många hahah...

Samarbeten - Våga skriva Dm till en företag om att du vill samarbeta med dom och om du får nej så kan du fråga varför och hur kan du utvecklas för att få ja av dom, sen glöm inte att ta betalt och inte bara få gratis produkter.

Gillar

Kommentarer