Nej till aprilskämt

Idag är det första april och då ska man ju dra en april skämt men vissa går lite över gränsen. Som att säga till sin partner att man är gravid och sen så tror ju han/hon/hen på det och sen går det inte att säga att det är ett skämt eftersom dom tror på det. Och när dom väl få redan på det så blir allt bara värre. Sen så skämtar du inte om EN SAK utan om ETT LIV som andra kanske inte får eller kämpar i flera år just för att bli gravid och du drar skämt om det? Är det inte fel? Tänk om du får inga barn när du blir äldre ?Vissa skämt kan verkligen bli sant och därför så är det super fel att dra skämt om att man är gravid när man verkligen är inte det. Jag är mot det och det är bara synd för dom som får se det på Facebook, Instagram och i andra sociala media att dom flesta driver om något som är så mirakel. Tänk att vissa skulle ge så mycket att bli gravid men du drar en skämt om det..

Och det är just den här datumen många par gör slut, man blir osams med föräldrarna eller kollegor bli arga. Min fråga är det verkligen värt? Att utsetts dina nära kära för det? Sen blir ju person som har gjort skämtet ledsen för pojkvännen , sin man blir arg eller gör slut. Och det är inte konstigt att dom gör slut för dom kan inte ta dig på allvar när något sånt mirakel att skämta om. Har du tänkt på när du blir gravid på riktigt så kommer dom inte ta dig på allvar eftersom du har skämtat om det tidigare? Nej jag tänkte väl att ni inte gjorde det. Just nu har jag ingen barn men i framtiden skulle jag gärna vilja ha och jag ser verkligen att ha ett barn är ett mirakel och är värdefull. Det måste vara fruktansvärt att veta att man får inte barn så lätt som andra och sen så skämtar folk om det..

Saker du borde inte skämta om:
Graviditet
Döden
Handikapp
Cancer
Och det finns säkert mycket mer saker men det här är saker jag kommer på nu!

Om ni ska dra ett skämt så måste ni vara beredd på att ta er åt allt skit ni kommer få eftersom ni valde själv att göra det och ingen tvingar er! Om jag hade varit ni så hade jag avstått av april skämt för att inte förlora någon nära eller kära.

Gillar

Kommentarer