ROLIGT BLOGGLISTA

1. Hur var du som tonåring?

Hmm jag var osäker, blyg , hade dålig självförtroende och trodde verkligen på allt som sa om det inte var sant typ blev lättlurad. Det är under den tiden man försöker hitta sig själv och vi vet alla hur påfrestande det kan vara. Jag längtade efter att bli äldre för att med ålder kommer erfarenhet, visdom och självkännedom.

2.Finns det något godis du inte kan vara utan?

Jag är ett godismonster när jag är riktigt sugen och då går det alltid hem med sura skallar som är en veganskt godis! Dom är ett MÅSTE för mig när det kommer till godis!!

3. Hur ser ditt drömhem ut?

Det är något jag tänker på mycket då jag vill flytta hemifrån någon gång i framtiden, men jag skulle vilja ha det hemtrevligt. Levande ljus över allt, ljusa väggar med färg klick saker lite överallt för att liva upp det. Ja listan kan bli lång haha..


4. Har du någon förebild?

Mina förebild är kvinnor som vågar stå på sig och vågar höja sina röster. Att sticka ut och gör saker som är "egentligen fel" för vissa när det är inte. Jag står mycket för GIRLPOWER vilket vi behöver mer i denna värld


5 .Tycker du om att laga mat?

Det beror lite på vad jag lagar, men jag är inte förtjust i att stå i köket efter en lång arbetsdag. Gillar att upptäcka nya rätter och smaker.


6 .Finns det en bok/film som påverkat dig extra mycket?

Utan tvekan så är det PS: I love you. Den filmen är så bra och man ska verkligen inte ta förgivet livet framför allt sin stora kärlek!


7 .Vad är det bästa beslutet du har tagit i ditt liv?

Jag har några stycken vilket jag håller för mig själv :)


8 .Vilket barnprogram tyckte du var bäst när du var liten?

Pingu eller Bamse haha kommer inte ihåg...


9 .Vem skulle spela huvudrollen i filmen om dig själv?

Svår fråga haha har ingen aning ,brukar inte riktigt fundera på det där. Vem tycker ni ?


10 .Vad brukar du göra för att bli glad en dålig dag?

Typ prata, prata, prata med någon jag verkligen litar på vilket är mina vänner och sen brukar det kännas bättre. Gå på en promenad eller göra något roligt för då brukar det mesta ha gått över. Äta eller dricka något gott. Och SOVA. Imorgon är det en ny dag.

Länka min blogg om ni ska köra den här listan och kommentera det! Vill se era svar :D

Gillar

Kommentarer