Så får du mer läsare till din blogg!

Många av er har undrat hur kan jag få så många läsare till min blogg och det kan nog vara för att jag uppdaterar min blogg med 1-4 inlägg per dag vilket gör att fler läser. Sen beror det på innehållet i inlägg som lockar läsare att läsa mer. På mina så är det många som gillar mina personliga inlägg och shoppingtips och min vardag vilket jag tänker på att skriva mer för jag vet att många gillar det. Sen kan det också bero på hur länge man har bloggat för mig så är det 3 år och jag börjar få denna året mer läsare.

Mina tips till er!
- Anteckna dom saker du kommer på under dagen i din telefonsanteckningar så att du inte glömmer bort.

- Kommenterar på andras blogg med att inte skriva "kika in min blogg" utan skriv va fint eller så. För vad du är skriver så kommer dom att kolla men inte om du skriver "kika in min blogg" för då låter det som om du är desperat efter läsare..

- Tidinställda inlägg är super bra, vilket jag använder dagligen då jag har inte alltid tid att uppdatera bloggen. Brukar göra det medas jag jobbar lite med jobben samt svarar mail. Tips på enkla tidinställda inlägg är att göra tags/listor, klädkollage, visa sina andra sociala media ställen osv


Sen måste jag påpeka att allt handlar om att ha tålamod för inget händer på en natt eller på några månader. För mig tog det 3 år och jag kämpar fortfarande till att komma till mål som jag har med min blogg. Hoppas att jag kunde hjälpa till er alla där ute som ville ha hjälp.

Gillar

Kommentarer