Svar till hatkommentaren...

I vanliga fall så brukar jag inte ge svar när jag får hatkommentar men nu gör jag det för jag blir annars irriterad !!

För det första så tycker jag det är fegt av dig att inte skriva din namn och det visar bara att du är ute efter hat och mår inte alls bra med dig själv. Jag delade bara en kommentar där någon tyckte att jag var fet när jag väger 58kg och är 170cm lång vilket jag är inte alls är fet men har varit det när jag var yngre vilket är jobbigt för mig att höra.

Hur kan jag vara konstgjord när jag visar dom ärliga sidorna om mitt liv där många influenser inte gör och det märks att du har inte koll hur ens influenser jobbar. Bara för att jag inte samarbetar är jag ingen influenser ? Allt är inte pengar och jag samarbetar inte med företag för att jag ska tjäna massor med pengar och lura min läsare/följare att saker är bra när dom är egentligen är inte så, jag funkar tyvärr inte så och därför väljer jag noga vilka företag jag samarbetar med. Förra året så samarbetade jag med 16 företag , så du har ingen rätt att skriva att jag inte får någon samarbete.

Och sen när det kommer till min Instagram så har jag inte köpt följare och bara för att jag har 26k tusen följare som jag har tydligen köpt så borde jag ha mer likes vilket jag inte har och den här konton hade jag som en fashion konto och sedan så bytte jag till min privata vilket gjorde att jag fick mindre följare för dom som följder mig kommer mycket från Turkiet och USA och jag skriver oftast under mina bilder på svenska vilket på det sätter göra att dom inte gillar eller kommentarer, men har får mellan 135 -200 likes och 31-43 kommentarer om du kollar noga igen.

Har aldrig sagt att jag har en välkänd blogg och har absolut inte lagt någon energi till min blogg dom senaste månaderna vilket har gjort att jag har tappat läsare från 1000 läsare nu till 100.

Så till från mig till dig en tips är att innan du skriver någon hatkommentar är att tänka, varför ska jag sprida hat? Vad vinner jag på det? Kommer jag bli lycklig av det? Ha en trevlig dag gumman....

Gillar

Kommentarer