THE BLOG WOLRD

Många tror att blogga är en stressfri, lätt jobb och flesta ser inte ens bloggande som ett jobb huvudtaget. Men jag som är en bloggare så kan jag säga att det ser inte så ut på baksidan av den världen. Varje dag så känner vi oss stressad av att få upp minst 4-5 inlägg per dag så att vi inte tappar läsare, sen måste vi skriva inlägg som lockar läsare så att dom fastnar i vårt blogg så att dom besöker den varje dag. Vi måste ha dom perfekta bilderna och visa att vi lever den lyxiga och perfekta livet som alla vill ha. Men egentligen så är det bara ett fantasi värld. Min blogg är såklart inte så "lyx" som dom flesta bloggare är och jag tycker om att visa att bara för att du bloggar och tjänar pengar på det så behöver du inte leva på lyx vilket jag inte gör och på det sätter tror jag att många av er gillar min blogg. För jag själv kan bli lite anti på dom flesta bloggare som bara visar lyx och dom perfekta bilderna att man tröttar på dom tillslut. Det känns inte på riktigt och jag vill inte hamnat på ett fantasivärld och glömma bort det riktiga.

Och till er som tycker att bloggning är inget jobb så är det ett heltidsjobb faktiskt, så länge du tjänar pengar och ha bra med läsare så är det ett jobb. Vi sitter flera timmar som en vanligt arbetstid och vi kombinerar med plugget och vårt vanliga arbete som jag gör. Både blogg och mitt vanliga arbete så gör jag dessa på heltid vilket är ibland slitsamt men jag klagar inte för jag älskar att blogga och dela med mig av mina åsikter och få en kontakt med andra personer som har samma åsikter som jag.

Det jag vill ut med den här inlägget är att bloggning är inte så lätt som det ser ut. Men det finns såklart båda bra och dåliga saker men att vi få stå ut med mer hat än det händer i en vanligt skola eller arbetsplats!

Om du är en bloggare så är du en Survivor!

Gillar

Kommentarer