Trender jag hissar och dissar

Om man kollar på sociala media så känns det som om det kommer nya trender varje dag och man blir väldigt vilsen i trend djungeln eller va säger ni? Vet att vissa följer inte trender alls ( som jag) och vet att vissa följer allt som är trendigt, vilket är kul att vi alla är så olika. Tänkte iallafall hissa och dissa trender som finns och detta är mina åsikter, vem vet kanske om 1 år så kommer jag gilla några av dessa som jag har dissat idag haha..

Vad är era hiss och diss trend ?

Flera halsband i ett: Det är så snygg och man kan sätta en hel outfit genom bara en sån liten detalj. Ni hittar flera HÄR

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR


Chunky sneakers: I början när jag såg dom tänkt jag dessa sneakers ser så klumpiga ut och ser inte alls så sköna ut. Men efter ett tag så började jag vänja mig att ser dom överallt och nu ser dom hur snygga som helst. Ni hittar en budget alternativ för 399kr HÄR


Lugg: Det känns som om alla har skaffat lugg efter mig eller så bara märks det för man själv har det, men kom igen det är ju hur snyggt som helst.


Teddy Jacka: Jag var lite sådär med teddy jacka tills jag spontan skaffade jag en och Ä L S K A R den nu, måste bara hitta den bland kläderna i garderoben hehe..

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR


Små solglasögon : Förlåt men dessa är så himla fula.


Cykelbyxor: Jag skulle aldrig kunna ha på mig dessa, skulle känna mig naken..


Djurmönster: Tycker det är uttjatat, man ser det överallt och det är inte snyggt alls..


Neon: Jag är lite kluven om det här med neon är snyggt är fult, vad tycker ni ?

Gillar

Kommentarer