Vardagslook vs kvällslook

Det är andra dagen jag använder Bibbz Signature Eye Palette som jag är verkligen nöjd med. Riktig bra pigment har den och det har inte blivit någon follout vilket är super bra men dom matta färgerna pudrar lite när man tar med borsten men det gör inget för mig. Men är den värd 575kr ? För vissa kan det vara dyrt men man får 12 skuggor som är i bra pigmentering och det är stora ögonskuggor vilket jag själv tycker det är värd för man kan verkligen få till vilka look som helst om man gillar jordnära färgarn.

Började med att använda Mykonos på hela ögonlocket som ett bas innan jag blanda ihop Stockholm Santa Teresa som jag applicerade på globlinjen. Efter det tog jag Paris och blendade ihop alla färgerna för att få en fint övergång innan jag tog till Ibiza som jag la fram till på ögonlocket och avslutade med Marrakech som en suddig eyeliner.

Gjorde exakt samma sa som förra ögat från början men sen tog jag Marrakech Paris och blandade ihop dom i globlinjen för att få till en mer smokeylook och sen så tog jag St.Barth som jag la till fram till ögonlocket och avslutade med Marrakech som en suddig eyeliner.

Tänkte tipsa om några palett som är en aning billigare än var Bibbz Signature paletten är för er som vill inte ge 575 kr!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Gillar

Kommentarer