Vårt kärlekshistoria från 2012 till nu

Den dagen jag såg dig första gången i Solna tunnelbana perongen , så var det kärlek vid första ögonkastet. Jag kände hur min puls gick i varv och jag kände knappt mina ben. Du kollade så kärleksfull att jag smälte och blev hel matt av den energi du gav mig den dagen. Hade aldrig känns något sånt kraft full sak innan som var kärlek och jag blev så himla glad. När vi bestämde den 8 februari 2012 att bli ihop så kunde ingen annan bli lyckligt mer än mig, jag kände då att du var min andra halva min livspartner för livet. Den första året var dom bästa tiderna i mitt liv och att ha den längtan att träffa dig gjorde mig bara mer nervös. Men sen kom smällen att du skulle åka till Turkiet och min värld gick under. Allt kändes som en dröm och jag skulle vakna från den men nej det var verklig. Så den 31 augusti kl 13:00 åkte du och du grät, kramade mig men jag var helt stum, kunde liksom inte föreställa mig att du skulle åka och jag skulle inte se dig mer. Men när jag kom hem så kom gråten och jag kunde inte sluta, kände mig så ensam och vilsen att jag inte visste vad jag skulle göra utan dig här. Det var ju tidsskillnaden och vi vårt förhållande fick mycket stryk av att ha distansförhållande och vi började bråka om allt vilket vi hade aldrig gjort innan.

Vi trodde hela tiden att den perioden skulle gå över och han skulle komma hit igen men år gick och gick att det blev 2016 den 12 juni kl13:51, då kom andra smällen. Vi hade vårt största bråk någonsin och han sa dom orden jag vill göra slut ... jag läst dessa ord flera gånger för att vara säker att han skojar eller sa av ilska, men nej han menade verkligen med det han sa. Jag sa till han att han kommer ångra och säg inte saker du kommer ångra sen. Han hade bestämt sig att lämna mig..

Min värld gick i tusen bitar och kände mig så lite och ensam. Att bli lämnad av den personen man älskar blir man verkligen krossar i bitar och det gör så ont, att få uppleva att han är inte här men ändå bli lämnad är värsta känslan. Den perioden i mitt liv var jag vilsen och visste inte vad jag ville göra med mitt liv. Eftersom jag fortfarande älskade honom så stalkade jag honom tills han blockade mig och då bestämde jag att jag måste gå vidare. Det var absolut inte lätt att gå vidare för vad jag än gjorde så såg jag honom, drömde dagligen om honom. Men sen så gick det två år och han hade tagit bort blockningen ( jag stalkade han fortfarande ) och han började lägga upp saker i whatsapp story som texter och på det sätt försökte vi bevisa varandra att vi var lyckliga utan varandra vilket vi egentligen inte var , för att vi ville också göra varandra svartsjuka. Sen skrev han att han skulle till lumpen i sin story och jag tog första stegen med att skriva till honom när han skulle åka och på det sättet så började vi ta kontakt med varandra. Men jag hade så svårt att förlåta honom och lita på honom, för jag var hela tiden rädd att han kommer lämna mig igen om vi blir ihop igen. Så vi hade avstånd med att inte skriva eller prata varje dag, men sen så frågade jag varför han hade lämnat för jag hade inte fått någon förklaring om varför och det svaret jag fick va att han orkade inte med att ha distansförhållande och ville inte att jag skulle vänta på en kille som inte kan komma hit.

Vi hade kontakt hela 2018 och vi blev ihop runt sommaren där, vilket vi började göra så att han skulle komma hit och det tog tid ungefär 6 månader innan han fick godkänt på sin visum. Så den 17 april så träffades vi första gången på 6 år. Den väntan att få träffa honom kändes som evighet och tid gick aldrig, men när jag såg honom igen så gick tillbaka till tiden när jag träffade honom första gången. Kände att min plus gick i varv och det var kärlek igen vid första ögonkastet. Att få krama honom igen gjorde mig så himla lugnt och jag hade hittat tillbaka min trygga plats igen. Jag är lyckligt med honom och vet att det kan låta klysig men det är sanningen, han är min andetag, min hjärtslag och utan honom går det inte att leva. Seni cok seviyorum askim❤️

Det jag vill komma med denna texten är att kämpa för din kärlek oavsett vad som kommer i mellan er för i slut andan så vinner kärlek❤️

Gillar

Kommentarer