Frågor och svar om mitt och As förhållande

Jag får dagligen frågor här i bloggen men också i dm på instagram om mitt och As förhållande och hur allt är osv vilket jag tänkte svara på. Om ni har flera frågor så kan ni bara fråga på:)

Hur träffades du och A? Vem tog första steget ?

Det var faktiskt A som skrev till mig först på Facebook chatten att min profilbild jag hade då var så himla fint. Jag var inte ute efter någon kille då, så jag skrev att jag hade kille för att slippa honom men han var envis och inte ville sluta skriva till mig. Så vi skrev lite sådär varje dag och tillslut så visste han att jag sa bara att jag hade kille för att slippa prata med honom vilket han gillade då jag inte hoppade på den första kille som skrev till mig. Vi skrev iallafall 2 veckor innan vi träffades första gången och det var så nervös. I mitt huvudet så gick det enorm konstiga saker som: tänk om han kidnappar mig eller mördar osv, men när jag såg honom i Solna tunnelbana perongen så var det kärlek i första gången kastet. Allt det där nervös och konstiga tankar försvann och mitt hjärta slog hårdare än innan. Så vi träffades inte så märkvärdigt som det händer på filmer hahaha


Hur länge har ni varit ihop ?

Vi har varit ihop i 7 år ( sen 2012 ) men A lämnade mig sommaren 2016 och vi tog kontakta början av 2018 igen

Varför åkte han till Turkiet ? Bodde han här i Sverige och kan han svenska?Och varför hälsade du aldrig på honom i Turkiet ?

A bodde här i Sverige sen 2010 så han kan bra svenska när han vill och skriver bra svenska också. Anledningen till att han åkte till Turkiet var att hans uppehållstillstånd tog slut och han tänkte egentligen inte förnya men sen kom jag in i hans liv och då förändrades allt. Han ansökte men fick avslag så han var tvungen att åka. Detta är nog den mesta undrade frågan men det enda anledningen var att min familj skulle inte tillåta mig att åka till honom själv så vi fick helt enkelt leva med distansförhållande.

Har ert förhållande förändrad innan han åkte och nu när han har kommit tillbaka?

Absolut har det förändras fast på positiv sätt för innan han åkte så var vi båda omogen och små ( jag 20 år och A var 23 år), och nu är vi båda mer mogen och vi har vuxit på 6 år att vara ifrån varandra. Vi vet varandras värde mer nu än innan och har stor repekt för vårt kärlek

Kommer ni gifta er? Hur många barn skulle ni vilja ha och har ni bestämt namn redan?

Beror lite på när A friar haha.. men skämtosido så kan jag bara säga inshallah, vi får se hur livet har planerat framtiden för oss, men såklart vill vi det. Och när det kommer till barn så ja vill vi det om vi ens kommer få och namn har vi redan bestämt sen dag 1, om vi får dotter så tänker vi på Melissa (har alltid velat ha en dotter som heter Melissa) och om vi en son så ska han heta Alex ( det är A som har val det haha) men det kan förändras i framtiden.

Bor ni tillsammans ? Vad jobbar A med?

Nej det gör vi inte men vi bor ganska nära varandra. A jobbar i en resturang :)

Gillar

Kommentarer